Wednesday, January 20, 2010

sengal punyer ....tutt...

ermm dh lame tak berblogging ekk..tp x bermakne nyer saye tgh free sgt...tp disebabkan membe dh bising2 so kene la jgk...hehhe..takde la...

actually bukan ade story best pn nk citer..tp mmg hati ni rse sakit sgt..disebabkan kemungokskan seorng umat kat ofis aku ni...tak tau ape yg dier buat...keje dier..ermm aku rse keje dier byk aku yg buat..hishh dh la keje sendiri pon tak habis..ni tambah lag keje yg x sepatutnyer..meyampah toll..nk jer aku lempang sampai tercabut kepala..hahhhah
weii tolong la..dr ko sbuk hal org lain mengata hal org lain baik ko duduk kot tempat ko buat keje ko ni ha..jagn la suke menyusahkan org lain...aku kekdg sound tepet jer..sbb geram sgt..lantak la...besar mane pangkat ko klu setakat ... cabuk jer..org lain yg jd ... pn tau nk wat keje mcm.....

sabor jela fara...

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment